Категорија: РАЗВОЈ И ИСТРАЖУВАЊЕ

Ное 11

Поставување на патокази на социјалната заштита и социјалните услуги на локално ниво

Поставување на патокази на социјалната заштита и социјалните услуги на локално ниво (во контекст на социјалната работа и реформите во системот на социјална заштита) Јануари – октомври, 2019 Ова беше поопсежна активност, спроведена во неколку фази: секундарно прибирање и обработка…

Прочитај повеќе