Обука на ментори за професионалците (стручните лица)

Обука на ментори за професионалците (стручните лица) вработени во 30те Меѓуопштински ЦиСР и ЈУ Завод за социјални дејности за примена на методот на Интегрирано водење на случаи и нова документација

Септември – Декември, 2019

За детални информации посетете ја Веб страницата: https://casemanagement.mk/

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *