Категорија: ДИСКУСИИ И ТРИБИНИ

Ное 11

Панел дискусии „Реформи во системот на социјална заштита- Локални рамки“

2019 ГОДИНА Панел дискусии „Реформи во системот на социјална заштита- Локални рамки“ Јануари – октомври, 2019 Одржавме четири панел дискусии во четири града (Скопје, Охрид, Штип и Куманово) во четири плански региони во Македонија (Скопски, Источен, Југозападен и Североисточен плански…

Прочитај повеќе