Категорија: ОБУКИ И РАБОТИЛНИЦИ

4-та Обука за работа со сексуални малцинства

Нашите Нине Николовска и Александар Митаноски од Здружение на социјални работници на Р.Македонија ја одржаа 4-та Обука за работа со сексуални малцинства во системот на социјална заштита наменета за стручните тимови од Центрите за социјална работа Битoла, Охрид, Струга, Македонски…

Прочитај повеќе
Ное 11

Обука на ментори за професионалците (стручните лица)

Обука на ментори за професионалците (стручните лица) вработени во 30те Меѓуопштински ЦиСР и ЈУ Завод за социјални дејности за примена на методот на Интегрирано водење на случаи и нова документација Септември – Декември, 2019 За детални информации посетете ја Веб…

Прочитај повеќе