Категорија: ОБУКИ И РАБОТИЛНИЦИ

Ное 11

Обуки на професионалци (стручни лица)

Обуки на професионалци (стручни лица) вработени во 30те Меѓуопштински ЦСР1 и ЈУ Завод за социјални дејности за примена на методот на Интегрирано водење на случаи и нова документација Септември – Декември, 2019 За детални информации посетете ја Веб страницата: https://casemanagement.mk/

Прочитај повеќе
Ное 11

Работилница „Вовед во пишување на проекти (примена на логичка рамка)“

Март, 2019 Дводневна работилница, одржана како една од активностите за одбележување на месецот на социјалната работа, но и за надградба на знаењата на членовите на ЗСРМ – стручни социјални работници – за основите во пишувањето на проектните апликации, преку примена…

Прочитај повеќе