Категорија: СОРАБОТКА И ВМРЕЖУВАЊЕ

Ное 11

Меморандуми за соработка

2018 Отворена Порта со претставници на Здружение_на_социјални_работници_на_Македонија со цел потпишување на меморандумот за соработка. Здружението на социјални работници на Македонија – кои делуваат во делот на подобрување и афирмација на социјалната работа на национално ниво и целокупниот систем на социјална…

Прочитај повеќе
Ное 11

(Networking Corners) – World Cafè Караван на социјални работници

Јуни – Октомври, 2019 Oрганизиравме четири средби (во четири избрани општини од четири плански региони) за вмрежување на локално ниво, насловени “World Cafe Караван на социјални работници“. Истите се спроведоа во просториите на: ЕЛС Општина Неготино, ЕЛС Општина Куманово, АВРМ-Центар…

Прочитај повеќе