Категорија: Меморандуми за соработка

Ное 11

Меморандуми за соработка

2018 Отворена Порта со претставници на Здружение_на_социјални_работници_на_Македонија со цел потпишување на меморандумот за соработка. Здружението на социјални работници на Македонија – кои делуваат во делот на подобрување и афирмација на социјалната работа на национално ниво и целокупниот систем на социјална…

Прочитај повеќе