Категорија: Вмрежување

Ное 11

(Networking Corners) – World Cafè Караван на социјални работници

Јуни – Октомври, 2019 Oрганизиравме четири средби (во четири избрани општини од четири плански региони) за вмрежување на локално ниво, насловени “World Cafe Караван на социјални работници“. Истите се спроведоа во просториите на: ЕЛС Општина Неготино, ЕЛС Општина Куманово, АВРМ-Центар…

Прочитај повеќе